O nama

Dopustite nam da se predstavimo - Kulturna Baština Krapine

Dopustite nam da se predstavimo

Mi smo jedna mala ekipa iz Osnovne škole Augusta Cesarca u Krapini. Okupili smo se kako bi zajedno sa našim učenicima istražili baštinu našeg lijepog grada. Sastav čine Ivana Suhodolčan, učiteljica engleskog jezika, Melita Majsec-Dragčević, učiteljica engleskog jezika, Sanja Belošević, učiteljica njemačkog jezika i Miljenko Ilić, učitelj informatike. Našu kratku biografiju možete vidjeti ispod.

Svi smo jedan veliki tim

Ivana Suhodolčan
Ivana Suhodolčan

Učiteljica engleskog jezika

Melita Majsec-Dragčević
Melita Majsec-Dragčević

Učiteljica engleskog jezika

Sanja Belošević
Sanja Belošević

Učiteljica njemačkog jezika

Miljenko Ilić
Miljenko Ilić

Učitelj informatike

Kratka biografija

Miljenko Ilić

Učitelj informatike. Vodi izvannastavnu aktivnost „Mladi informatičari“ gdje nastoji učenicima približiti svijet robotike na zabavan način. Aktivno sudjeluje sa Krapinskim informatičkim klubom KRIK i Hrvatskim savezom informatičara u realizaciji Zimske škole informatike, koja se već godinama odvija u Krapini.

Melita Majsec - Dragčević

Diplomirana je učiteljica razredne nastave s pojačanim predmetom engleski jezik. Na radnom mjestu učiteljice engleskog jezika radi 20 godina. Osnivačica dječje engleske radionice za predškolsku djecu “ Spikaonica” DND- a Sv. Križ Začretje. Voditeljica je više projekata na nivou škole. Članica je europskog portala za učitelje e-Twinning. Sudjelovala u recenziji dodatnih nastavnih materijala za nakladničku kuću Profil. Osnivačica i urednica školskog lista “ Cesarček”.

Ivana Suhodolčan

Diplomirala je na Učiteljskoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu stručni dodiplomski studij razredne nastave s pojačanim programom iz nastavnog predmeta engleski jezik. Kao apsolventica radila je dvije godine u školi stranih jezika u Zagrebu, a od 2005.godine radi na neodređeno kao učiteljica engleskog jezika. Uspješno priprema učenike za školska i županijska natjecanja te je sudjelovala i na državnom natjecanju iz engleskog jezika. Niz godina sudjeluje te je jedna od koordinatorica projekata na nivou škole. Aktivno sudjeluje u projektu europskog portala za učitelje e – Twinning.

Sanja Belošević

Diplomirala je na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu razrednu nastavu s pojačanim programom iz nastavnog predmeta njemački jezik. U osnovnoj školi radi kao učiteljica njemačkog jezika. Uspješno priprema učenike za školska i županijska natjecanja, sudjelovala na državnom natjecanju. Aktivno sudjeluje u aktivnostima Goethe instituta te se u sklopu istog stručno usavršava (DLL program). Članica je eTwinninga – europskog portala za učitelje.